Een goede mix

Bij Atelier 8 vindt u diverse merken woonaccessoires van Seletti, Present Time, Balvi, Invotis, Diesel, Affari, Hübsch, A’rom en andere bijzondere accessoires en kado's van 'mooi door mij' van ZoDieZijn. Diverse lampen van Crate & Cargo, Leitmotiv, Urban Interiors, Romi en Hubsch. Vazen, potten en schalen van Bröste, Mrs Bloom, Fidrio, Serax en Hübsch. Serviesgoed van Keith Brymer Jones en Zuperzozial en een selectie van kado-artikelen van o.a. Kikkerland, Blue Q, leuke boeken, hippe- en hilarische kaarten en kaarsen in alle kleuren.

In de winkel treft u ook vele zachte producten zoals kussens en plaids van merken als Linen and More, Go Round, Malagoon en uit eigen atelier.

 

Hübsch

Scandinavische interieur producten met nadruk op kwaliteit en design. Met 2 collecties per jaar altijd alert op trends en onze seizoenen.

Kikkerland

Op zoek naar een origineel kadootje. Heb je lef en mag het een beetje vreemd zijn....?

Karlsson

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

Leuke collectie klokken van Karlsson vrolijken je interieur op en je bent nooit meer te laat!

Keith Brymer Jones

Britse pottenbakker die een fraaie collectie servies heeft samen-gesteld.

Het meest bekend zijn de bekers met typeletters teksten als 'OMG', 'diva', 'sexy', 'relax!', etc.

Zuperzozial

Milieubewuste, functionele en eigentijdse artikelen van plantaardige grondstoffen zoals bamboo en maïs. Een Nederlands product.

 


Present Time

Voor een verrassend cadeau of een mooie woonaccessoire! Brede collectie in servies en leuke cadeaus. Met verrassende combies tussen materiaal, kleur en functie. Echte musthaves in ieder interieur.

Affari of Sweden

Affaire is een Zweeds bedrijf met een grote collectie woonaccessoires. Veel glaswerk, servies, vazen, manden, textiel en kaarsen.

Malagoon

Nederlands bedrijf dat zijn oorsprong heeft in textieldesign. Plaids en kussens in mooie kleuren  en zachte materialen. Wordt je 'happy' van!

Rustik Lys kaarsen

Deens bedrijf dat garandeert dat de kaarsen

- langer branden

- schoon branden (niet walmen en spetteren)

- niet snel verkleuren

- door en door gekleurd zijn.

Zodiezijn

Zodiezijn is een onafhankelijke stichting die design en commercie koppelt aan dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.