Een goede mix

Bij Atelier 8 vindt u diverse merken woonaccessoires van Seletti, Present Time, Bahne, Balvi, Invotis, Diesel, IB Laursen, Hübsch, A’rom en andere bijzondere accessoires en kado's van 'mooi door mij' van ZoDieZijn. Diverse lampen van Vita, Frama, Seletti, Romi en Hubsch. Vazen, potten en schalen van Bröste, Mrs Bloom, Fidrio, Serax en IB Laursen. Serviesgoed van Keith Brymer Jones, Bahne en Zuperzozial en een selectie van kado-artikelen van o.a. Kikkerland, Blue Q, leuke boeken, hippe- en hilarische kaarten en kaarsen in alle kleuren.

In de winkel treft u ook vele zachte producten zoals kussens en plaids van merken als IB Laursen, Linen and More, Snurk, Malagoon en uit eigen atelier.

De leukste en mooiste dekbedden en kussens van Snurk, Hamamdoeken en bijbehorende badjasjes in vele kleuren en maten van Peshs, kinderpyama's van Toffr.

Daarnaast hebben we een mooie collectie basic en betaalbare leren tassen van Labelsz.

Snurk

De aller-aller-allerleukste dekbedovertrekken van hoogwaardige kwaliteit. Tevens bijzonder fraaie en zeer aaibare kussens.

Kikkerland

Op zoek naar een origineel kadootje. Heb je lef en mag het een beetje vreemd zijn....?

Pesh's

Hamamdoeken in frisse kleuren. Heerlijk voor mee op vakantie, neemt niet veel ruimte in. Dankzij het dunne katoen ook snel weer droog :)

Keith Brymer Jones

Britse pottenbakker die een fraaie collectie servies heeft samen-gesteld.

Het meest bekend zijn de bekers met typeletters teksten als 'OMG', 'diva', 'sexy', 'relax!', etc.

Zuperzozial

Milieubewuste, functionele en eigentijdse artikelen van plantaardige grondstoffen zoals bamboo en maïs. Een Nederlands product.

 


Hübsch

Scandinavische interieur producten met nadruk op kwaliteit en design. Met 2 collecties per jaar altijd alert op trends en onze seizoenen.

IB Laursen

Een Deens bedrijf dat in de Scandinavische landen geld als een van de trendsetters voor woonaccessoires, kado's en verpakkingsmaterialen.

Malagoon

Nederlands bedrijf dat zijn oorsprong heeft in textieldesign. Plaids en kussens in mooie kleuren  en zachte materialen. Wordt je 'happy' van!

Rustik Lys kaarsen

Deens bedrijf dat garandeert dat de kaarsen

- langer branden

- schoon branden (niet walmen en spetteren)

- niet snel verkleuren

- door en door gekleurd zijn.

Zodiezijn

Zodiezijn is een onafhankelijke stichting die design en commercie koppelt aan dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.