Styling & Inrichting

Loop je vast op de inrichting van je huis of kantoor en heb je een frisse blik nodig? Ik laat je zien hoe we er samen een persoonlijke sfeer aan kunnen geven, afgestemd op jouw smaak, stijl en budget. Een andere kleur op de muur, nieuwe raambekleding, oude of nieuwe meubels gecombineerd met persoonlijke accessoires. Zonder enorme verbouwingen kunnen kleine veranderingen al een groot verschil maken.

Advies op maat

Tips: Bezoek aan huis waarbij ik ter plekke woontips geef over indeling, kleuren, meubels, verlichting en woonaccessoires.

Uitgebreid plan: Heb je meer hulp nodig? Dan kan ik een uitgebreid interieurplan voor je maken. Ik ga uit van één of meerdere ruimtes en maak hiervoor een compleet moodboard met materiaalkeuzes en kleuradvies voorzien van een boodschappenlijst.

Turn Key: Heb je 2 linkerhanden of geen tijd? Ik kan ook de hele uitvoering verzorgen. Naast een compleet advies regel ik ook dat het hele plaatje uitgevoerd wordt. Verven, timmerwerk, inkoop van meubels, accessoires, aankleding en de laatste puntjes op de ï...